• Samsun
  • Son Güncelleme 17:57
Samsunspor'da şampiyonluk hesapları Görseli
SPOR

Ligde son haftaya girilirken A.Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor’un 67 puanı bulunuyor. 34. haftada Menemenspor - Adana Demirspor, Tuzlaspor–Giresunspor ve Adanaspor–Samsunspor maçları oynanacak.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TFF 1. Lig'de normal sezon yarın akşam oynanacak müsabakalarla sona eriyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Yılport Samsunspor, ligin finalini Adana'da yapacak. Şampiyonluk umutlarını son 90 dakikaya bırakan kırmızı beyazlılar, hedefine ulaşmak için mutlak kazanmak zorunda. Samsunspor'a galibiyet yeterli olmayabilir; zira yarıştaki iki rakibi GZT Giresunspor ve Adana Demirspor'un oynayacağı maçlarda puan kaybetmesini beklemek zorunda.  

 Görseli İşte Samsunspor kadrosundaki isimler
Samsunspor'da Adanaspor deplasmanına giden kafilede yer alan isimler belli oldu. Sakat olan Tomane ile karantina süreçleri devam eden kaleci Ahmet Altın ve Hamraoun listede yer almadı.

Yeterli Olmayabilir
Ligde son  haftaya girilirken Adana Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor’un 67 puanı bulunuyor. 34. haftada Menemenspor-Adana Demirspor, Tuzlaspor–Giresunspor ve Adanaspor – Samsunspor maçları oynanacak. 3 takımda son maçlarını kazanırsa 70’er puana ulaşan 3 takımdan Samsunspor hariç diğer 2’si direkt olarak Süper Lig’e çıkacak. Adana Demirspor veya Giresunspor puan kaybı yaşar Samsunspor kazanırsa Süper Lig’e çıkacak takım Samsunspor olacak, diğer yükselen takım ise maçların skoruna ve alınan puanlara göre değişecek. 
 Görseli Adanaspor ile 51. Randevu
Yılport Samsunspor yarın akşam ligin son maçında Adanaspor ile 51. randevuya çıkacak. İstatistiklerde ise Adanaspor'un üstünlüğü dikkat çekiyor.

0 Yorum

Yorum Yap