• Samsun
  • Son Güncelleme 04:44
Samsunspor'da parola galibiyet... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, yarın evinde Boluspor’u konuk edecek. Son haftalarda bileği bükülmeyen Kırmızı-Beyazlılar, bu maçtan 3 puanla galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istiyor.


Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında yarın saat 16.00’da evinde Boluspor’u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hakem Sarper Barış yönetecek. Barış'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Ali Can Alp yapacak. 

Samsunspor ile Boluspor lig maçlarında 59'ncu kez karşı karşıya gelecek. İki takımın daha önce oynadığı 58 karşılaşmada Boluspor'un biri hükmen 24, Samsunspor'un ise 23 galibiyeti bulunuyor. 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Samsun'da oynanan maçlarda Kırmızı-Beyazlı ekibin üstünlüğü var. Evinde 46 gol atan Samsunspor, kalesinde 22 gol gördü. Bu maçların 17'sini Kırmızı-Beyazlılar kazandı. 

Teknik Direktör Fuat Çapa'da, öğrencilerini bu maça en iyi şekilde hazırlıyor. Son olarak evinde Ankaragücü'nü deviren Kırmızı-Beyazlılar, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. 

0 Yorum

Yorum Yap