SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 11:10
Samsunspor'da  o isimler listede yok Görseli
SPOR

Samsunspor'da transfer harekatını büyük bir titizlik içerisinde sürüyor. Son günlerde yaygın medyada gündeme gelen Mehmet Ekici ve Rafael Guimaraes Lopes'in listede olmadığı öğrenildi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Geçtiğimiz sezona Süper Lig parolası ile başlayan ancak play-off'larda Altınordu'ya elenerek hayallerine veda eden Yılport Samsunspor'da yeni sezon planlaması başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran ve hoca arayışları içerisinde olan Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Yüksel Yıldırım, bazı isimler ile İstanbul'da bir araya geliyor. 

İddialar asılsız
Transfer harekatını da tüm hızıyla sürdüren Samsunspor, bir süredir görüşme halinde olduğu Arnavut sol kanat oyuncusu Eraldo Çinari ile anlaşmaya vardı. Çinari önümüzdeki günlerde Başkan Yıldırım ile İstanbul'da bir araya gelecek. Yine bazı yaygın medyada Samsunspor'un adı Fenerbahçe ve Trabzonspor'da forma giyen milli oyuncu Mehmet Ekici ile Polonya ekibi Legia Varşova’da forma giyen Portekizli futbolcu Rafael Guimaraes Lopes anıldı. Bu iki oyuncunun ise Kırmızı-Beyazlı ekibin transfer listesinde olmadığı da öğrenildi. 

Mehmet Ekici Görseli

Mehmet Ekici

0 Yorum

Yorum Yap