• Samsun
  • Son Güncelleme 20:36
Samsunspor'da keyifler yerinde Görseli
SPOR

Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da keyifler yerinde. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde çalışan Samsunspor'da son transfer golcü Alen Melunovic'te idmana çıktı

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Yılport Samsunspor'da keyifler yerinde. Sezon öncesi şu ana kadar 6 hazırlık maçını 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1'de mağlubiyetle kapayan Kırmızı-Beyazlılar, bu maçlardaki performansıyla sezon öncesi umut verdi. Samsunspor'da son transfer Sırp golcü Alen Melunovic'de takımla birlikte ilk idmanına dün çıktı. 


Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise oyuncularıyla çalışmalarda yakından ilgileniyor. Altıparmak'ın gidecek oyuncuların listesini Başkan Yüksel Yıldırım'a verdiği ve Yıldırım'ın da bu isimlere sıcak baktığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin Cuma günü ise lig öncesi son bir hazırlık maçı yapacağı ve o takımında Fatsa Belediyespor olduğu ifade edildi. 

Tek vücut olduk

12. adama çağrıda bulunan Samsunspor'un tecrübeli kaptanı Yasin Öztekin, "Bizim için son derece verimli bir hazırlık kamp dönemi oldu. Aramızdan ayrılan ve yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Geçen sezon Süper Lige çıkamadık ama bu sezon hedefe ulaşacağız. Taraftarlarımızı stadyuma bekliyorum. Onların desteği ile sezon sonu şampiyonluğa kavuşacağız. Bu takımın kaptanı olarak ben ve arkadaşlarım tek vücut olduk" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap