SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:29
Samsunspor'da 'Kaplan' açıklamalarda bulundu. Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor,  önce Çağdaş Atan sonra Ersan Parlatan ile prensip anlaşmasına varmasına karşın teknik direktörlük konusunda iki isme de imza attıramadı.

Samsunspor'da Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. 

"Alman kulübü başta izin verdi!"

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, kulüpte yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Kaplan, "Hoca adayımız Ersan Parlatan ile prensip anlaşmasına varmıştık. Zaten Alman kulübü kendisine izin vermiş ve yeni sezonda bir Alman teknik direktörle anlaşma yaptığını bize iletmişti" dedi.

Almanya 4. Ligi'nde bulunan TSV Steinbach takımının tavırlarının birden garipleştiğini belirten Kaplan konuşmasına şöyle devam etti:

"Ersan Hoca ile yeni bir yapılanma ile devam etme kararı verdiklerini ilettiler ve transferine engel oldular. Sonrasında ise hem Ersan Hoca’dan sözleşme fesih bedeli hem bizden astronomik bir ücret istediler ve bize adeta oyun oynadılar. Başta Ersan Hocamız olmak üzere çok çok üzüldük. O çok bilinen ve övülen Alman profesyonelliğini göremedik."

Kaplan, "İsmi geçen Hikmet Karaman ve Ercüment Coşkundere hocalarımız çok kıymetli isimler ama herhangi temasımız ve görüşmemiz olmadı. Bizim listemizde değiller. Taraftarımıza çağrım, sakin ve itidalli olsunlar. Biz şampiyonluk yoluna onların önderliğinde çıkacağız ve onların desteğine ihtiyacımız var. Henüz kaybedilen bir şey yok, başlayan bir negatiflik yok. Sene sonunda gülen bizler olacağız, Samsunspor olacak" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap