SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 23:44
Samsunspor'da kabus dolu günler başladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Adanaspor deplasmanından eli boş dönen Samsunspor'da matematiksel olarak play-off şansı giderek tükeniyor. En büyük tehlike ise Kırmızı-Beyazlı ekibin küme düşme potasına giderek yaklaşması. 

Lige çok farklı umutlar ile başlayan ancak umduğunu bulamayan Yılport Samsunspor'da kabus dolu günler yaşanıyor. Kırmızı-Beyazlılar, son 4 maçında Bandırmaspor'a 1-0, Manisa Futbol Kulübü'ne 2-0'lık skorla mağlup oldu. Eyüpspor ile evinde 2-2 berabere kalan Samsunspor, Adana deplasmanından 1-0'lık skorla eli boş döndü. Erzurumspor ve Eyüpspor'un kendi sahasında puan kaybettikleri hafta eline geçen fırsatı Adana deplasmanından aldığı yenilgi ile heba eden Samsunspor'da kabus dolu günler başladı.
 
Zorlu fikstür 

Kırmızı-Beyazlılar'ın play-off potası ile farkı 8'e çıkarken küme düşme potası ile fark 6'ya indi. Samsunspor'un kalan 5 maçında fikstürü de hiç kolay değil. Oynadığı son 4 maçtan sadece 1 puan çıkartan Kırmızı-Beyazlılar, kalan 5 maçında evinde Altınordu, deplasmanda Ankaragücü ve Boluspor, evinde İstanbulspor ve son maçında deplasmanda Tuzlaspor ile kozlarını paylaşacak.

 

0 Yorum

Yorum Yap