SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 07:41
Samsunspor'da her şey yolunda Görseli
SPOR

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Her şey yolunda. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüyoruz. Sezona hazır bir Samsunspor olacak" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, açıklamalarda bulundu. Bolu'da güzel bir kamp dönemi gerçekleştirdiklerini söyleyen tecrübeli teknik adam, hazırlık maçlarında eksiklikleri giderdiklerini ifade etti. 
Eksiklikleri görüyoruz

Bolu'da ikinci hazırlık maçını yarın akşam saat 18.00'da Bursaspor ile oynayacaklarını belirten Altıparmak, "Bursaspor ile yarın akşam (27 Temmuz) hazırlık maçında karşılaşacağız. Ardından Sakaryaspor rakibimiz olacak. Hazırlık maçlarında ne yaptığımızı görmek çok önemli. Güzel bir kamp dönemi gerçekleştiriyoruz" dedi.

Tavares'te bonservis pürüzü

Ronaldo Tavares ile ilgili de konuşan Mehmet Altıparmak, "Tavares iyi bir oyuncu. Uzun süredir bu oyuncuyla görüşmelerimiz vardı. Bonservis konusunda pürüzler var, çözülmeye çalışılıyor. Her an her şey olabilir" diye konuştu.  

Portekiz 2. Lig ekiplerinden Penafiel'de forma giyen Ronaldo Tavares'in transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 250 Bin Euro.
 

Samsunspor'da keyifler yerinde Görseli

Samsunspor'da keyifler yerinde

Yasin Öztekin Görseli

Yasin Öztekin

0 Yorum

Yorum Yap