• Samsun
  • Son Güncelleme 16:28
Samsunspor'da hedef galibiyet Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsunspor'da hedef galibiyet. Kırmızı-Beyazlılar yarın akşam deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak.


Samsunspor galibiyet peşinde. Ligde 5. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Yarın akşam saat 20.00'da oynanacak mücadeleden Kırmızı-Beyazlı ekip galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.  


Filiz yönetecek

Bıtcı Timsah Park-Bursa Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Son maçında Keçiörengücü'nü evinde deviren Samsunspor, Bursaspor karşılaşmasından da mutlu sonuçla ayrılmak istiyor. 


Başkan Yıldırım yerini alacak

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da Alen Melunovic, Ismael Diomande ve Gökhan Karadeniz, Bursaspor maçı kadrosunda yer alamayacak isimler olacak. Bursaspor - Samsunspor maçı yarın akşam saat 20.00'dan itibaren TRT Spor ve Bein Max1 kanalları naklen yayınlayacak. Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de Bursaspor maçında tribündeki yerlerini alacak. 

Samsunspor'un Bursaspor karşısında sahaya, kalede Aykut, Soner, Ali, Boli, Burak, Osman, Melih, Hasan, Yasin, Fofana ve Tomane ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

0 Yorum

Yorum Yap