SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:35
Samsunspor'da Fuat Çapa'dan çarpıcı açıklamalar... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa Manisa FK maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çapa, "Fiziksel olarak ligin çok gerisindeyiz" dedi

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa, Cumartesi günü oynanacak Manisa FK maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında konuşan Çapa, birçok konuya açıklık getirdi. 

Zaman geçiriyor sanmayın

Samsunspor'un fiziksel seviyesinin sezona yeni başlayacak bir takımın seviyesinde olduğunu söyleyen Fuat Çapa, "Bugüne kadar hiçbir yerde böyle bir söylemimi bulamazsınız. Böyle bir şeyinde söylenmesini doğru bulmuyorum. Ama bu bir gerçek. Fiziksel olarak ligin çok gerisindeyiz. Bunu instandan aldığımız verilere ve bizim yaptığımız gözlemlerle birlikte yapılan çalışmalar neticesinde söylüyorum. Bunu geliştirmek o kadar kolay değil. Bu durumu düzeltmek için bir zaman gerekiyor. Bu durumu ben kendime zaman ve kredi alıyor anlamında lütfen algılamayın" diye konuştu.

 

Gençlere şans vereceğiz

Altyapıdan yine takviye yaptıklarını dile getiren Çapa, "Gençler bizim için önemli. 3 oyuncumuz vardı yine 4 oyuncuyu daha A takıma kazandırdık. Fırsat oldukça gençlere şans vereceğiz. Bakış açısı bakımından Avrupa'dan çok farklıyız. İpteki canbaza biz düşsün diye bakarken Avrupalılar nasıl kalabilir mantığıyla hareket ediyor" dedi.

Dökümanları alıp gitmiş

3'ncü bölgede doğru koordinasyon sağlayamadıklarını ve bunu düzeltmeye çalıştıklarını söyleyen Çapa, " Geldiğimiz günden bu yana bunu söylüyoruz. 1 ve 2'nci bölgede iyiyiz ama 3'ncü bölgede eksik kalıyoruz. Bunu daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Bizden önceki hocamız takıma ait bütün fiziksel, antrenman ve test bilgileri alıp gitmiş. Bundan dolayı takımın seviyesini belirlememiz zaman aldı" ifadelerini kullandı. 

Tam yetki demek maç kazanmak demek

Tam yetki konusuna değinen Fuat Çapa, "Bu tam yetki konusunun detayını yönetimimizle konuşmadık. Sadece tam yetkimiz Manisa FK maçını kazanmak. O yüzden tüm hedefimiz Manisa FK maçını kazanmaya yönelik" dedi. 

Antalya'da kamp yapılacak

Milli maç arasında Antalya'da kamp yapılacağını söyleyen Çapa, "Bir kamp talebimiz oldu ve bunu Antalya'da gerçekleştireceğiz. 13 Kasım'da ise Antalyaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Eğer gerekirse bir hazırlık maçı daha oynayabiliriz" diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap