SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 22:21
Samsunspor'da 'Çapa' hedefini açıkladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa, ilk devre bitimine 5 hafta kala hedefini açıkladı. 

Samsunspor'da Adanaspor karşısında alınan galibiyet sonrası yüzler gülüyor. İlk devre bitimine 5 hafta kala Kırmızı-Beyazlılar'da Teknik Direktör Fuat Çapa açıklamalarda bulundu. 

Çapa 'ilk 6' dedi

Hedeflerinin ilk devreyi ilk 6 içerisinde bitirmek istediklerini söyleyen Fuat Çapa, "Bu lig çok değişik bir lig. Süper Lig'de favoriler çok net bir şekilde söylenebiliyor ama burada maalesef onu söylemek mümkün değil. Bu ligde her hafta sürpriz sonuçlar görebiliyoruz. Dün ve bugün olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de olacak. Her karşılaşmaya birey olarak bakmamız lazım. İlk yarı sonuna kadar tabii ki 15 puanın hepsine de adayız. Hedefimiz ilk devreyi ilk 6 içerisinde bitirmek" dedi. 

'Takım' vurgusu ön planda

Çapa ayrıca, "Bunu gerçekleştirebilirsek bence çok büyük bir başarıdır. Çünkü geldiğimizde oynayan bir 11 vardı ve bunu bozmadan devam ettik. Manisa FK karşılaşmasından itibaren 7 tane değişik isim oynamaya başladı. Bu da takım içerisindeki rekabeti arttırıyor. Oyuncularımızın hepsi bizim oyuncularımız ama hafta içerisinde idmanda göstermiş oldukları performans, karşılaşmalarda gösterdikleri performans özellikle de takım için oynayan oyuncular benim için çok değerli. Bireyler tabi ki takımımıza katkı sağladığı sürece güzel ama biz sürekli takım vurgusunu ön planda tutmak zorundayız. Çünkü alacağımız, elde edeceğimiz başarılar takım halinde olacak" diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap