SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 11:06
Samsunspor'da Çapa dönemi sona erdi... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, Teknik Direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Yapılan resmi açıklamada takımın başında sezon sonuna kadar Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın çıkacağı ifade edildi. 

Yılport Samsunspor'da beklenen açıklama yapıldı. Son haftalarda alınan başarısız saha sonuçlarının faturası Teknik Direktör Fuat Çapa'ya kesildi. Kırmızı-Beyazlı ekip, bugün itibariyle teknik direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada ise sezon sonuna kadar takımın başında Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın çıkacağı ifade edildi. 

Uyar'la devam 

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Fuat Çapa ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmştır. Kulübümüze özverili bir şekilde hizmet eden Fuat Çapa ve ekibine teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar bu süreçte sezon sonuna kadar takımımızın başında olacaktır. Yücel Uyar sezon tamamlandığında göz bebeğimiz olan Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörlük görevine devam edecektir" ifadelerine yer verildi. 


 
 

0 Yorum

Yorum Yap