SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:13
Samsunspor'da Boldrin konuştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da kadro dışı bırakılan Fernando Boldrin, sosyal medya hesabından yazılı açıklamada bulundu. 

Yılport Samsunspor'da büyük umutlar ile transfer edilen ve performansı nedeniyle kadro dışı bırakılan Fernando Boldrin, sosyal medya hesabından yazılı açıklamada bulundu. 

Boldrin yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün açıklamasına istinaden taraftarlarımıza ve kamuoyuna açıklama yapma geregi hissettim. Kulüpten benim savunmam istendi, istenmeyen davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakıldığım ve takımdan ayrı çalışmam istendi. 

Baş ağrısı beni etkiledi
Sonrasında sosyal medyada Boluspor ile oynanan maçta oynamayı reddetiğime dair gerçek dışı iddialar ortaya atıldı. Bu gerçek dışı iddialar çerçevesinde kamuoyunu aydınlatmak isterim ki Boluspor maçının ilk yarısında 30 dakika durmadan ısındım. Ancak hocamızın kararıyla oyuna girmedim sonrasında devre arasında inanılmaz bir baş ağrısı çektim ve sağlık ekibini bilgilendirdim ve ilaç tedavisi yapıldı. 
Sonrasında ikinci yarıda 85. dakikaya kadar ısınmaya devam ettim ve sonrasında takım arkadaşım Polat Yaldır oyuna dahil oldu. 

Oynamak istemiyorum demedim
Bu da takımımızın son değişiklik hakkıydı. Bende son değişikligin üstüne kulübeye gidip oturdum.
Sonrasında ikinci hocam ve çevirmen durumumu sordu bende başım hala agrısa da iyi hissettiğimi söyledim. Aldığım cevap okey okey oldu. Bu o andaki tek konuşmamızdı. Nasıl oyuna girmeyi talep etmediysem, oyuna alınıp ben oynamak istemiyorum da demedim.

Neden kadro dışı kaldım?
Altını çizmek isterim ki, oyuna girseydim baş ağrısına rağmen oynardım. Ayrıca belirtmek isterim ki her zaman sportmenliğimi ve profesyonelliğimi korudum ve kesinlikle hiçbir takım arkadaşım ve idarecilerle  sorunum olmadı. Ki hocam da beni düzenli takım oyuncusu olarak gördüğünü belirtti. Hala neden kadro dışı kaldığımı anlayamamış olmakla beraber kısa sürede bu durumun çözüleceğini umuyorum.
Ayrıca toplantı yaparak kendimi anlatacağımı ve kulüple olan iletişimimle bunu sağlayacağını biliyorum.
Taraftarlarımızdan gerçeği yansıtmayan haberlere inanmamalarını ve profesyonelliğimi devam ettireceğimi bilmelerini isterim" ifadelerini kullandı. 
 

0 Yorum

Yorum Yap