• Samsun
  • Son Güncelleme 19:49
Samsunspor'da beklenmedik sonuç Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'a 4-1'lik skorla mağlup oldu. 


Samsunspor, TFF 1. Lig 5. hafta müsabakasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Kırmızı-Beyazlılar sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 


Devre berabere tamamlandı

Bitci Timsah Park Stadyumu'nda oynanan maça Yılport Samsunspor etkili bir başlangıç yapamadı. Ev sahibi ekip Bursaspor, organize ataklar ile gol arayan taraf oldu. Maçın 14. dakikasında Mehmet Akyüz'ün vuruşunda Bursasporlu oyuncu Luka Capan'a çarpan top ağlarla buluştu ve Samsunspor 1-0 öne geçti. Savunmaya zor anlar yaşatan Bursaspor 31. dakikada Emirhan ile skora eşitlik getirdi ve devre bu sonuçla sona erdi(1-1).

 


Samsunspor gollere engel olamadı

İkinci 45 dakikada ise yine Samsunspor, pozisyon bulmakta zorluk yaşadı. 49. dakikada Bursaspor, Massimo Bruno ile 2-1 öne geçti. 74. dakikada ev sahibi ekip Bursaspor'da kaptan Emirhan, ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikalardan itibaren rakibin ataklarına engel olamayan Samsunspor, kalesinde golleri gören taraf oldu. Bursaspor, 84'te Batuhan Kör ve 90'da Kerem Şen ile skoru 4-1'e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. 

0 Yorum

Yorum Yap