• Samsun
  • Son Güncelleme 15:05
Samsunspor'da Başkan Yıldırım net konuştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım yeni sezon öncesi net konuştu. Yıldırım, "Gerekeni yapıyoruz, hedefimiz şampiyonluk olacak" dedi. 

Yılport Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl flaş transferlere imza atan Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Yüksel Yıldırım'da net konuştu. 

Yeni sezondaki ilk maçlarını deplasmanda Altay'la yapacaklarını aktaran Yıldırım, kendileri için güzel bir başlangıç olacağına inandıklarını dile getirirken, "Samsunspor'un bu sene tek hedefi var, o da ilk iki içinde Süper Lig'e çıkmak. Mümkünse birinci çıkmak, en kötü ikinci çıkmak istiyoruz. Play-off etabına kalmak gibi bir düşüncemiz yok. Ancak futbol sürprizlere çok gebe olan bir spor dalı" dedi. 

Kombinelerinizi alın

Yıldırım, bu sene güzel transferler yaptıklarını ve güzel bir takım kurduklarını vurgulayarak, "Şehir heyecanlı, taraftar heyecanlı. Hep diyoruz, o sene bu sene olacak inşallah. Biz Samsunspor Kulübü olarak hazırız. Taraftar da, 12. adam olarak kombineleri, biletleri alıp takımını statta desteklerse, biz bu sene çok iyi bir sonuç alıp şampiyon oluruz." diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap