SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:07
Samsunspor'da Başkan Yıldırım: "En çok benim canım yanıyor" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Sosyal medyada bir taraftarın 'Başkanım yapılan bazı transferlerde emeklerinize, paranıza yazık oluyor' paylaşımının ardından Başkan Yıldırım, " En çok benim canım yanıyor" dedi.

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabından yapılan bazı transferler hakkında paylaşımda bulunan taraftarlara cevp verdi. Özellikle geçen sezon yapılan transferlerde pek fazla rolünün olmadığını ifade eden Başkan Yıldırım, transferleri doğru yapan takım sayısının çok az olduğunu söyledi.

Sadece Yameogo'yu ben aldım

Sosyal medyada bir taraftarın, "Caner Arıcı, Keremcan Akyüz, Aytaç Sulu, Yameogo, Gyasi, Plumain, Gökhan Alsan,Nadir Çiftçi, M. Coureur ve Melunovic gibi yapılan bazı yanlış transferlerde emeklerinize ve paranıza yazık oluyor başkanım" paylaşımına Başkan Yıldırım, "Sadece bu listede Yamaego'yu ben aldım fırsat transferi diye. Kendisini Belçika'ya gönderdim yetişsin diye. Diğer oyuncular hocaların ve benden öncekilerin transferleri. Ama sonuçta olan bana oldu. Paralarımız boşa gitti. En çok benim canım yanıyor. Ama transferi doğru yapan takım sayısı çok az" ifadelerini kullandı.

 

0 Yorum

Yorum Yap