• Samsun
  • Son Güncelleme 01:22
Samsunspor'da Başkan Yıldırım açıkladı... İşte kamp yeri Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Ligin bitimine haftalar kala önce Süper Lig'i sonrasında ise liderliğini garantileyerek şampiyonluğunu ilan eden kırmızı beyazlı ekipte gözler şimdi yeni sezona çevrildi. 

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım'ın yurt dışı kampı için Hollanda'yı düşündüklerini söyledi. 

Başkan Yıldırım, "İlk hazırlık kampını 20-24 Haziran tarihleri arasında Samsun'da yapmayı planlıyoruz. Sonrasında Erzurum veya Kayseri arasında bir tercih yapacağız. Ancak Kayseri de otel sorunu var gibi duruyor. İkinci etap kamp hazırlıklarını ise yurt dışında yapma düşüncemiz var" dedi.   

Ülke olarak Hollanda'ya yakın olduklarını dile getiren Başkan Yıldırım, "Arkadaşlar buraya da bakıyorlar. Daha henüz net karar verilmiş bir şey yok. Ama dediğim gibi eğer mümkünse takımın yüzde 80'ni ni ilk kampa yetiştirmek istiyoruz ancak hocama da bir yandan çok acele etmeyelim. 

Çünkü daha TFF'nin yeni yabancı kuralını bilmiyoruz. Mayıs ayının ilk haftasında belli olur diye tahmin ediyorum. İstanbul takımlarından ayrılacak yabancı oyuncular olacak. Bunlar ülkemizde oynayan ligimizi bilen isimler. Bizim kimyamıza uygun başarılı olabilecek oyuncularla irtibatlar kuracağız" diye konuştu. 


 

0 Yorum

Yorum Yap