• Samsun
  • Son Güncelleme 00:39
Samsunspor'da 10 isimle yakın temas Görseli
SPOR

Hem teknik direktör hem de oyuncu arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor'da belirli bölgelere listede bulunan 10 isimle yakın temaslar sürüyor

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın yaptığı 10 maddelik açıklama sonrası gözler transfere çevrildi. Kırmızı-Beyazlı taraftarlarında büyük merakla bekledikleri transferde gündeme birçok isim geliyor. İlk olarak Erald Çinari transferi resmi olarak açıklayan Samsunspor'da yönetim listede bulunan 10 isimle temaslarını sürdürüyor. 

6 bölgeye takviye
Başkan Yıldırım'da, "Orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilen, 6-8-10 numara gibi marka değerleri olan ve olabilecek oyuncu grubu oluşturmaya çalışıyoruz. TFF 1. Lig'e uygun, Süper Lig'i ve bu ligi de deneyimlemiş bir stoper almak istiyoruz. Sol ve sağ bek konularında 8-10 oyuncu arasından çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Defansı bu mevkilerde dinamik, süratli, geri ve ileri oyununu devamlı oynayabilen tecrübeli, genç ve yetenekli oyunculardan oluşturmak istiyoruz. Bizim bu fikirlerimizle örtüşen sağ ve sol bekleri almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

0 Yorum

Yorum Yap