• Samsun
  • Son Güncelleme 01:22
Samsunspor'a 'Çilek' transferi... Kaplan '55. Dakika'da açıkladı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor'da Futbol Direktörü Batu Kaplan, '55. Dakika' programında flaş açıklamalarda bulundu. Kaplan, "Taraftarımızı memnun edecek bir çilek tarzı transferimiz olabilir" dedi. 

SBB TV ekranlarında her salı akşamı izleyicileriyle buluşan '55. Dakika' yine gündemi belirledi. Samsunspor'da ki transfer ve kamp sürecinin konuşulduğu programa katılan Futbol Direktörü Batu Kaplan ise flaş açıklamalarda bulundu. 

Samsunspor'un Erciyes kampını en iyi şekilde geçirdiğini söyleyen Kaplan, "Erciyes'te her şey yolunda. Hocamız Bayram Bektaş nezdinde güç ve kondisyon çalışmalarımız sürüyor. Bizde takımımızın yanındayız ve süreci takip ediyoruz" diye konuştu. 

Taraftarımız mutlu olacak

Merak edilen transfer konusunda soruları cevaplayan Batu Kaplan, "3 bölgeye daha takviye yapmayı planlıyoruz. Taraftarımızı mutlu edecek bir çilek transferi yapacağız. Kesinlikle 10 numara, forvet ve kaleci alacağız. Sağ bek transferi için görüşmelerimiz sürüyor ama acele etmiyoruz" dedi. 

Noktayı koyduk

Ahmet Yazar konusuna değinen Kaplan, "Biz Amet Yazar ile anlaştık diye bir açıklama yapmadık. Kendisi ile yaptığımız görüşmede bize pürüz çıkabilir denildi, bizde hiç bir kulüple karşı karşıya gelmek istemediğimizi kendisine iletmiştik. Federasyon nezdinde eğer bize bonservisi eline alıp pürüzsüz bir şekilde gelmiş olsaydı kendisini transfer edebilirdik" ifadelerini kullandı.

 

3 isim kiralık gönderilecek

Batu Kaplan, "Bah, Yameogo ve Eraldo Çinari’yi kiralık olarak farklı takımlara göndereceğiz. Bu isimler arasında Çinari’nin kiralık mı yoksa bonservis ile gideceği bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Diomande’nin durumu ise hocamızın Kayseri kampı sonrası bizlere sunacağı raporun ardından belli olacak" dedi. 

 

0 Yorum

Yorum Yap