SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:20
Samsunspor'a Bolu engeli... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlar ile zirve yürüyüşünü sürdüren Samsunspor, 10 kişi kaldığı maçta Boluspor ile 1-1 berabere kaldı.  


Spor Toto 1. Lig 17. haftasında Yılport Samsunspor, evinde Beypiliç Boluspor ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Kırmızı-Beyazlı ekip alınan bu sonuçla ligde puanını 26'ya yükseltti. Hakem Sarper Barış Saka'nın verdiği tartışmalı kararlar ise maça damgasını vurdu.

 

Devrede karşılıklı goller

Karşılaşmaya etkili başlayan Samsunspor, kontrollü oyunu ile rakip kalede gol arama yollarına gitti. Kanat organizasyonları rakibi abluka altına alan Kırmızı-Beyazlılar, 22. dakikada Tomane'nin akıl dolu pasını gole çeviren Yasin ile 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra konuk ekip Boluspor 26. dakikada Bregu ile skora dengeyi getirdi ve devre 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

 

Kırmızı kart gördü

İkinci 45 dakikada Samsunspor, yine etkili olan taraf oldu. Kırmızı-Beyazlılar sağlı sollu ataklar ile rakip kalede öne geçme çabası içerisine girdi. Karşılaşmanın 60. dakikasında Samsunspor'da genç oyuncu Yunus Emre, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi tamamlayan Kırmızı-Beyazlı ekip, hücumda istediği etkinliği gösteremeyince karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

 


 


 

0 Yorum

Yorum Yap