SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:07
Samsunspor uzatmalarda yıkıldı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşan Samsunspor, 10 kişi kaldığı maçtan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Hakem Direnç Tonusoğlu'nun verdiği tartışmalı kararlar ise maça adeta damgasını vurdu. 

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig 18. hafta müsabakasında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zirve yarışında kayıp yaşamak istemeyen Samsunspor, 10 kişi tamamladığı karşılaşmadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar tartışmalı kararlara imza atan hakem Direnç Tonusoğlu ise sonuca etki eden isimlerden birisi oldu. 

Uzatmalarda yıkıldık

Maça kontrollü başlayan Kırmızı-Beyazlılar, sonuca gidemeyince ilk devreyi 0-0 golsüz eşitlikle tamamladı. İkinci 45 dakikada ise her iki takım goller buldu. Maçın 64. dakikasında Samsunspor'da Savicevic, gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 73'te ev sahibi takım İstanbulspor, Valon Ethemi'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Samsunspor, Fofana ile 82'de cevap verdi(1-1). Maçın uzatma dakikalarında İstanbulspor'dan Melih perdeyi kapatan gole imza attı ve karşılaşma 2-1'lik İstanbulspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap