• Samsun
  • Son Güncelleme 16:47
Samsunspor 'Süper Lig'e' gümbür gümbür gelecek... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Çıraklık ve kalfalık dönemlerim geçti. Süper Lig’e inşallah usta olmuş bir başkan olarak geleceğim. Samsunspor tamamen bir proje takımı. Farklı kılmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.  

Spor Toto TFF 1. Lig’in lideri Samsunspor, bitime 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye profesyonel liglerinden en erken şampiyon olan takım unvanının sahibi oldu. 

5 yıldır Samsunspor’un başkanlığını yapan aynı zamanda şirketleşen kulübün sahibi olan Başkan Yüksel Yıldırım, 11 yıl sonra gelen başarının sırrını ve Süper Lig'deki hedeflerini anlattı. 

Acemilik ve kalfalık dönemini geride bıraktığını ifade eden Yüksel Yıldırım, "Öğrendiklerimle çıraklık ve kalfalık dönemlerim geçti. Süper Lig’e inşallah usta olmuş bir başkan olarak geleceğimi tahmin ediyorum. Onun için çalışmalara başlıyoruz. Samsunspor tamamen bir proje takımı. Samsunspor’u farklı kılmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. 

Dış ilişkiler koordinatörüm şu anda Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa’yı gezdi. Oradan gördüklerimizi A takıma ve altyapıya transfer etmek için çalışıyoruz. Hem de iş birliği kuruyoruz. İnşallah Samsunspor daha uluslararası bir başarısı olmadan uluslararası arenada adından söz ettiren bir kulüp olacak.

Yıldırım, "Türkiye’de armasında Atatürk olan tek kulübüz. Ayrıcalıklarımız var. Bunu şehir olarak inşallah yaşayacağız. Ben sezon başı taraftarımıza bir söz verdim. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsunspor’a yakışır demiştik. Sezonumuzun adını da 'Kurtuluş Sezonu' koymuştuk. 

Bunu başardığımız için hem kulübüm adına hem de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tam bir ekip çalışması oldu. Böyle başarılı bir ekibin başında başkan ve kulübün sahibi olarak bulunmaktan inanılmaz zevk aldım. Samsunspor gümbür gümbür gelecek" ifadelerini kullandı. 


 

0 Yorum

Yorum Yap