• Samsun
  • Son Güncelleme 01:10
Samsunspor maçı tekrarlanır mı? Görseli
SPOR

Yılport Samsunspr'un 2-2 berabere kaldığı Ümraniyespor maçında hakemin yaptığı kural hatası 90 dakikaya damga vurdu. Peki bu maç tekrarlanır mı? Şimdi herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Bereket Sigorta Ümraniyespor-Yılport Samsunspor maçında mücadelesinin son dakikalarında gündeme damga vuran anlar yaşandı. TFF 1. Lig’in 19. haftasında Ümraniyespor, deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen Yılport Samsunspor, karşımaşmanın hakemi Ramazan Keleş'e tepkili. 
90. dakikada Samsunspor yarı sahasında hakem Ramazan Keleş’in yaptığı atış ile oyun başladı. Topu kapan Okan Derici kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. Bu golün ardından maçta ipler gerildi ve Samsunspor cephesi golün hatalı olduğunu hakeme anlatmaya çalıştı. Bunun üzerine 90+8. dakikada santra ile oyun yeniden başlarken, Ümraniyesporlu futbolcular topa hamle yapmadan bekledi. Orta sahadan topu alan Nadir bomboş pozisyonda kaleye giderek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Maç 2-2'lik skorla bitti ancak tartışmalar bitmedi.

İşte TFF'nin talimatı
Eski hakem ve hakem yorumcusu Deniz Çoban, sosyal medya hesabından şu yorumu yaptı:
"Ümraniye-Samsunspor maçıyla ilgili... Ben görüntüyü izlemeden, anlatılanlarla yorum yapınca hata yaptım. Görüntüyü şimdi izledim. Evet top yere değdiği anda oyundadır ancak top gol olmadan en az iki oyuncuya değmek zorundadır. Dolayısıyla bu gol geçersiz sayılmalıydı."

0 Yorum

Yorum Yap