SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:21
Samsunspor lideri elinden kaçırdı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

Samsunspor, evinde konuk ettiği namağlup lider Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılıklı atılan goller sonrası 1-1 berabere kaldı.

Samsunspor, TFF 1. Lig 8. hafta mücadelesinde evinde namağlup lider Bereket Sigorta Ümraniyespor'u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan Kırmızı-Beyazlı ekip 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Yılport Samsunspor bu sonuçla milli araya 1 puanla girdi. 

Gol sesi çıkmadı

Maça istekli başlayan Yılport Samsunspor, geliştitdiği ataklar ile gol aradı. Rakibi yarı sahasında oyunun belirli bölümlerinde ablukaya alan Kırmızı-Beyazlılar son vuruşlarda etkili performans gösteremedi. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmayınca Samsunspor soyunma odasına 0-0 golsüz eşitlikle gitti. 

Hasan perdeyi kapattı

İkinci 45 dakikada ev sahibi ekip Yılport Samsunspor yine daha etkili olan taraf oldu. Sağlı sollu ataklar ile gol arayan Kırmızı-Beyazlılar net pozisyonlardan yararlanamadı. Kontra ataklar ile zaman zaman tehlikeli gelen konuk takım Ümraniyespor, 76. dakikada Yonathan Del Valle ile 1-0 öne geçti. 86. dakikada rakip kaleye yüklenen ve ceza sahası içerisinde yerde kalan Tomane takımına penaltı kazandıran isim oldu. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Hasan Kılıç skora dengeyi getirdi(1-1). Ümraniyespor'da Tomislav Glumac  ise çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. 

0 Yorum

Yorum Yap