SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 07:15
Samsunspor kayıplarda... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Manisa deplasmanında kötü futbol sergileyen Samsunspor, sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar bu sonuçla play-off umutlarını şansa bıraktı. 


Spor Toto 1. Ligi'nde 31.hafta maçında Samsunspor, Manisa Futbol Kulübü deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-0 geride tamamladı. Play off umutlarını ilerleyen haftalara taşımak isteyen kırmızı beyazlılar, oyuna kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk dakikaların ardından oyunda az da olsa hücum yönü olarak rakibi Manisa'ya üstünlük sağlayan Samsunspor, Hasan ve Fofana ile pozisyonlardan yararlamayınca; ev sahibi takım, 39'da Okan Eken'in golüyle soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk devreye olduğu gibi durgun başlayan kırmızı beyazlılar, hızlı hücumlarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ancak bir türlü organize olamayan Samsunspor, kalesinde de az ama etkili pozisyonlar vermeye başladı. Dakikalar 66'yı gösterdiğinde duran topta Erhan Çelenk'in topu son dokunuşu ile kırmızı beyazlılar, skor olarak 2 farklı mağlup durumu düştü. (2-0) Kalan dakikalarda Fofana'nın da sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından hücum yönü azalan kırmızı beyazlılar, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
 

0 Yorum

Yorum Yap