SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 21:08
Samsunspor galibiyet peşinde... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor deplasmanda yarın Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya kampını tamamlayan ve İstanbul'a geçen Kırmızı-Beyazlılar'da tek hedef galibiyet 

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig 13. hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Antalya kampını tamamlayan ve eksik gideren Kırmızı-Beyazlılar'da tek hedef galibiyet olacak. 

TRT Spor'dan yayın

İstanbul'da oynanacak karşılaşmada hakem Burak Şeker görev yapacak. Yarın akşam saat 19.00'da oynanacak müsabaka TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

5'nci randevu 

Kırmızı-Beyazlı ekip Eyüpspor ile daha önce 4 kez resmi müsabakalarda karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 2’sini Samsunspor kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun temsilcisi bu 4 karşılaşmada rakip filelere 4 gol kaydederken, Eyüpspor ise fileleri 1 kez sarsabildi. Daha önce İstanbul’da oynanan 2 mücadelede 1 maç 0-0, 1 maç ise 2-0 Samsunspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. 

5 eksik can sıkıyor

Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa'nın başı sakat ve cezalı oyunculardan dolayı sıkıntıda. Eyüpspor maçına Kırmızı-Beyazlılar, 5 eksikle çıkacak. Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin'in kart cezalısı, Recep Burak Yılmaz, Melunovic ve Diomande ise sakatlıkları nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. 

0 Yorum

Yorum Yap