• Samsun
  • Son Güncelleme 23:56
Samsunspor galibiyet peşinde... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Evinde yarın akşam Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek olan Samsunspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine.

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig 10. hafta müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Geride kalan haftalarda Samsunspor ilk haftasını BAY geçtiği ligde 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puan toplayabildi. B. B. Erzurumspor ise bu sezon oynadığı 9 karşılaşmanın 6’sını kazanıp, 3’ünü kaybetti.

Samsunspor kazanmıştı

Kırmızı-Beyazlı ekip ve B.B. Erzurumspor, tarihlerindeki 3. randevuya çıkacak. Samsunspor ile B. B. Erzrumspor daha önce 2 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçların 1’ini Samsunspor kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2 takım daha önce Samsun’da 1 kez karşılaştılar. Bu karşılaşmayı Yılport Samsunspor 1-0 kazanmıştı.

Çapa galibiyet istiyor

Antrenmanda da futbolcularıyla bire bir olarak ilgilenen Teknik Direktör Fuat Çapa, yarın akşam oynanacak Erzurumspor karşılaşmasından en iyi sonuçla ayrılmak için sahada mücadele edeceklerini söyledi.

Samsunspor'un sahaya Nurullah, Boli, Barış, Ali, Soner, Diomande, Gökhan, Hasan, Fofana, Yasin ve Mehmet Akyüz ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap