• Samsun
  • Son Güncelleme 01:52
Samsunspor formasını gururla taşıdım Görseli
SPOR

Samsunspor formasını gururla taşıdım. Sakaryaspor’la anlaşan kaleci Furkan Köse, "Altyapısından yetişip ilk profesyonel imzamı attığım, yuvamdan ayrılık vakti geldi. Bu formayı 10 yılı aşkın süre zarfında gururla, onurla ve şerefimle taşıdım" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor’un altyapısından A takıma 2012 yılından çıktıktan sonra aralıksız olarak forma giyen file bekçisi Furkan Köse, geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor’la anlaşmıştı. Resmi imzaların atılmasının ardından tecrübeli file bekçisi duygu dolu bir veda metni yayınladı. Furkan Köse sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “Vedalar her zaman zor olmuştur. Altyapısından yetişip ilk profesyonel imzamı attığım, yuvamdan ayrılık vakti geldi. Başarı, mutluluk, hüzün birçok duyguyu yaşadığım kulübümle yollarımı ayırmış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Renklerine sevdalıyım

Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarlarının yorum yağmuruna tuttuğu açıklama şöyle devam etti; “Atatürklü armaya, renklerine sevdalı olduğum bu formayı 10 yılı aşkın süre zarfında gururla, onurla ve şerefimle taşıdım. Kaptanlığını yaptım. Bu büyük camianın bir parçası olmaktan her zaman büyük onur ve mutluluk duydum. Bana katkısı olan, destek veren, dualarını esirgemeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını gördüğüm herkese, daima yanımda olan büyük Samsunspor taraftarına teşekkür ederim.” Furkan, Samsunspor forması ile 111 maçta görev yaptı.

0 Yorum

Yorum Yap