SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 11:57
Samsunspor farka koştu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor evinde konuk ettiği Denizlispor'u 5-0'lık farklı skorla mağlup etti. Kırmızı-Beyazlı ekip bu sonuçla sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig'de Samsunspor, evinde Altaş Denizlispor'u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadeleye golle başlayan Kırmızı-Beyazlılar, etkili futbol sergilediği maçtan 5-0'lık farklı skorla galip ayrıldı. 

Maça iyi başlayan Samsunspor, Aladdin'in ortasında cezaalanı içinde yaşanan karambolde Tomane, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi(1-0). Galibiyet golünün moraliyle rakibi Denizlispor'u sahasına hapseden Kırmızı-Beyazlılar, Yasin ve Fofana'nın golleriyle soyunma odasına 3-0'lık skorla önde girdi.  

Samsunspor acımadı
Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi oyuna hızlı başlayan taraf yine Samsunspor oldu. Bu yarıda taraftarının desteğini tam alan Samsunspor, hızlı hücumlarla zayıf rakibinin adeta başını döndürdü. Kırmızı-Beyazlı ekipte Yasin bu devrede 2 gol daha atarak takımını 5-0 gibi farklı bir galibiyete taşıdı. Samsunspor, bu galibiyetle ligde ki puanını 39'a yükseltti ve üç maç sonra galibiyetle tanışmış oldu. 

0 Yorum

Yorum Yap