• Samsun
  • Son Güncelleme 18:46
Samsunspor evinde kaybetti Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, iki kez öne geçtiği maçta Menemenspor'a 4-2 mağlup oldu. Bu sezon sahasında ilk kez mağlup olan Samsunspor, play off yolunda önemli bir avantaj kaçırdı. 

Spor Toto 1. Ligi'nde Samsunspor, Menemenspor karşısında ilk devreyi 2-2 beraberlikle tamamladı. Kırmızı-Beyazlılar, taraftarlarının desteğiyle hızlı başladığı maçta ilk dakikada Tomane'nin golüyle skor avantajını eline geçirdi. (1-0) Menemenspor, Samsunspor'un golüne Cisse ile karşılık verince skora denge geldi. (1-1) Karşılaşmanın ilerleyen süresinde oyunda yeniden hakimiyetini eline geçiren kırmızı beyazlılar, Osman'ın kafa golüyle yeniden skor avantajını yakalasa da konuk ekip, Anıl'ın 45.dakikada ki penaltı golüyle soyunma odasına takımlar 2-2 beraberlikle gittiler.  

Karşılaşmanın ikinci devresine iki takımda kontrollü başladı. Taraftarlarının desteğiyle oyunda hareketlilik kazanan Samsunspor, gol yollarında bir türlü istediği verimliliği sağlamayamadı. Galibiyet golü için savunmasını öne çıkaran kırmızı beyazlılar, 54.dakika Emre'nin golüne engel olamadı. (2-3) Maçta ilk kez mağlup duruma düşen kırmızı beyazlılar, golün şokunu üzerinden atamadığı anlarda sahne bu kez Ahmet çıktı ve attığı golle maçın sonucunu tayin etti. (2-4) Kırmızı beyazlı taraftarlar, maçın ardından futbolcuları alkışlarla protesto ettiler. 
 

0 Yorum

Yorum Yap