• Samsun
  • Son Güncelleme 13:26
Samsunspor evinde kaybetmiyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, Kocaelispor galibiyetiyle sahasında yenilmemezlik ünvanını devam ettirdi. Kırmızı-Beyazlılar, iç sahada 11 maçta 6 galibiyet alırken; 5 beraberlik elde etti. 

Spor Toto 1. Lig'de Yılport Samsunspor fırtınası esmeye devam ediyor. Balıkesirspor ve Kocaelispor galibiyetleriyle camiayı farklı bir jhavaya sokan Samsunspor'da gözler zirveye çevrildi. 

Ayrıca Samsunsspor sahasında yenilmemezlik ünvanı devam ettiriyor. Kırmızı-Beyazlı ekip şu ana kadar iç sahada oynadığı 11 maçta 6 galibiyet elde ederken; sadece 5 kez berabere kaldı. Ligde evinde kaybetmeyen diğer bir takım ise Ankaragücü oldu.  

Samsunspor'da değişim 

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Samsunspor, lige verilen 14 günlük araya moralli girdi. Samsunspor 2. devrenin ilk haftasını BAY geçti. 2. hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor’u Yasin Öztekin ve Moryke Fofana’nın golleriyle 2-0'lık skorla geçen Kırmızı-Beyazlılar, 3. hafta maçında ise sahasında ağırladığı Kocaelispor’u 3-0'lık skorla geçmeyi başardı. 

3 günlük izin

Lige verilen 14 günlük arayı iyi değerlendirmek isteyen Samsunspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa, takımına 3 günlük izin verdi. Samsunspor,Çarşamba günü Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya gelecek. 

0 Yorum

Yorum Yap