• Samsun
  • Son Güncelleme 16:57
Samsunspor çok mutlu... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor evinde konuk ettiği Manisa FK'yı Fofana'nın attığı golle 1-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu

TFF 1. Lig 12. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor evinde Manisa FK'yı konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçtan Kırmızı-Beyazlı ekip 1-0'lık skorla galip ayrıldı. 

Devre golsüz tamamlandı

Ligde geride kalan haftalarda istediği sonuçları alamayan Yılport Samsunspor, Manisa FK karşısına 3 puan parolası ile çıktı. Sahaya kale ve savunmada revizyonlu bir kadro ile çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip ilk 45 dakikada pozsiyon üretmekte zorluk yaşadı. Hucüm varyasyonlarında eksik kalan Samsunspor, devreyi 0-0 golsüz beraberlikle tamamladı. 

Oyuna girdi golünü attı

İkinci yarıya daha etkili başlayan Samsunspor, sağlı sollu ataklar ile konuk ekip Manisa FK kalesinde gol aradı. Karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna sonradan giren Fofana, Samsunspor'u 1-0 öne geçiren isim oldu. 67. dakikada ise Manisa FK'dan Orgil, Yunus Emre'ye kasıtlı müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibe karşı oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Kırmızı-Beyazlılar, 90 dakikanın sonunda sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. 

0 Yorum

Yorum Yap