SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 14:23
Samsunspor bombaları patlatıyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunpor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlk transferinde prensipte anlaşma sağladığı Celil Yüksel ile gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlılar, Benhur Keser, Yusuf Abdioğlu ve Burak Kapacak ile yakın temasta. 

Yılport Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları dört koldan sürüyor. 2022-23 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak açıklayan Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde transferde görüşmeler sürüyor. 

İlk transferini prensip anlaşmasına vardığı Samsunlu Celil Yüksel ile gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlı ekipte 3 oyuncu hedefe alındı. Kocaelispor'dan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Benhur Keser, Ankaragücü'nden başarılı stoper yine Samsunlu Yusuf Abdioğlu ve Fenerbahçe forması giyen genç sağ kanat oyuncusu Burak Kapacak ile Samsunspor yakından ilgileniyor.

 

Benhur ve Yusuf görüşmelerinde olumlu mesafeler kat eden Kırmızı-Beyazlılar, kısa süre içerisinde bu isimler ile sözleşmeye imza atmak istiyor. Öte yandan Samsunspor'da yabancı transfer planları da sorunsuz bir şekilde ilerliyor. 

0 Yorum

Yorum Yap