• Samsun
  • Son Güncelleme 17:27
Samsunspor Basketbol'dan SBB TV'ye özel açıklamalar Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Basketbol'da Genel Menajer Emre Ekim, Başantrenör İlker Salman ve ikinci kaptan Mert Ali Sert, SBB TV ekranlarından yayınlanan '55. Dakika' programının konuğu oldu. 

TBF Play-Off serisinde yarı finale yükselerek önemli bir başarı elde eden Kırmızı-Beyazlı ekipte potanın kahramanları başarıya giden yolda yaşadıklarını Salim Yıldız ve Can Göktaş ile paylaştı. Cuma günü yarı final rakibi Mamak Belediyespor'u konuk edecek olan Samsunspor, evde oynamanın avantajını kullanmak istiyor. 

Rakibimizin gücünü biliyoruz
    
'İnanmak başarmanın yarısıdır' diyen Başantrenör İlker Salman, "Biz bu yolda çıkarak ekip olarak birbirimize inandık. Tabi sadece inanmakta yetmiyor, çok çalışmakta gerek. Geçen sezon ve bu sezon Süper Lig hedefi yolunda ilerliyoruz. İnşallah bu sezon ING Basketbol Süper Lig'e çıkarız. Mamak Belediyespor'u güçlü bir ekip. Ben onların play-off'lara kalacağını düşünüyordum, lig maçlarında evimizde onlara karşı kazandık ama deplasmanda kaybettik. Bir antrenör olarak Samsun'da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum, dilerim bu ekiple Süper Lig'e merhaba diyen taraf biz oluruz" dedi.

 

Samsun yanımızda olsun

Genel Menajer Emre Ekim'de, "Sezona öncesi hedefimizi Süper Lig olarak koymuştuk. Bu yolda şim play-off'larda boy gösteriyoruz. Hocamıza ve ekibine yürekten inanıyoruz. Yarı final rakibimiz olan Mamak Belediyespor iyi bir ekip. Onlarında skora etki edecek isimleri var. Ama bizde Samsunspor'uz. Sahada bize yakışan oyunu sergileyip finallere kalmak istiyoruz. Yaklaşık 2-3 Milyon TL civarında bir bütçeye sahibiz ama sadece rakamlar ile maçlar kazanılmıyor. Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Samsunspor Kulübü Derneği yönetimi gereken destekleri veriyor. Samsun'un kurum ve sivil toplum kuruluşlarınında yanımızda olmasını istiyoruz" diye konuştu. 

Taraftar bize güç veriyor

Takımın ikinci kaptanı Mer Ali Sert ise, "Samsunspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlarımızla beraber hedefimiz bu şehri ve Samsunspor'u Süper Lige taşımak. Cuma günü tüm Samsun'u İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'na bekliyoruz. Salonun dolu olması bizleri sahada daha güçlü kılıyor. Hocam İlker Salman ve Genel Menajerimiz Emre Ekim'le beraber ekip olarak bu yolun sonunu Süper Lig olarak tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

0 Yorum

Yorum Yap