• Samsun
  • Son Güncelleme 21:52
Samsunlu boksörler, Rocky filminden esinleniyor Görseli
SPOR

Samsunlu demir yumruklar filmlere konu olacak kendi hikayelerini yazıyor. Pandemi nedeniyle salonlarında çalışamayan boksörler bir zamanların efsanesi olan 'Rocky Balboa 5' filminden esinlenerek doğada çalışıyor

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları örnek olacak bir çalışmaya imza atıyor. Birçok spor alanında aktif rol oynayan kulüp boks kategorisinde de altın çocukları bünyesinde barındırıyor. Pandemi salgını nedeniyle salonları aktif bir şekilde kullanamıyor. Farklı çareler arayan altın yumruklar doğada çalışma yöntemi geliştirdi. 

Hedef altın madalya
Bir zamanlar ekranlara damgasını vuran 'Rocky Balboa 5' filmini kendilerine örnek alan demir yumruklar doğada Antrenör Nihat Bilir ile idmanlarını yapmaya devam ediyor. 1985 yılı ABD yapımı Rocky IV filminde Dolph Lundgren'in canlandırdığı Sovyet ve Rus boksör Ivan Drago ve Rocky Balboa karşı karşıya geliyor. Ivan o dönemin tüm teknik gücünü Rocky ise kısıtlı imkanlar içerisinde doğada çalışır. Zorlu geçen mücadele sonrası Rock şampiyon olur. U22 Türkiye ve Avrupa Boks Şampiyonası'na hazırlanan 64 kiloda Furkan Pank, 91 kiloda Tamer Tok, 54 kiloda Yunus Yurtsever ve 57 kiloda Taha Söylemez'de Rock gibi zoru başarmayı ve altın madalyanın sahibi olmak için ter döküyor.  

Başkan Demir'e teşekkür
Başarılı Antrenör Nihat Bilir, "Sporcularımız pandemi nedeniyle kimi zaman yasaklardan dolayı salonlarda çalışamadı. Bizde Rocky Balboa gibi doğada çalışma imkanları sağladık kendimize. Samsun olarak katıldığımız turnuvalarda çok sayıda başarılara imza attık. Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak katılacağımız U22 Türkiye ve Avrupa Boks Şampiyonası'nda hedefimiz altın madalyalara ambargo koymak. Bunu başaracak güç bizde mevcut. Bizlere vermiş olduğu destekten ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e de teşekkür ediyoruz" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap