SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:24
Samsun'da sahalar şenlenecek Görseli
SPOR

Türkiye'de ilk kez Samsun'da uygulanan ve büyük ilgi gören Küçük Dev Adamlar Futbol Ligi yeniden başlıyor. Maçların başlama tarihi ise 25 Haziran olarak belirlendi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsun ASKF ve TFF İl Temsilciliği'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Küçük Dev Adamlar Futbol Ligi yeniden başlıyor. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir yapılamayan renkli turnuva bu yaz yeniden gerçekleştirilmeye çalışılıyor. 

Efsane geri dönüyor
Türkiye'de ilk defa Samsun'da gerçekleşen ve diğer illere örnek olan turnuva hakkında bilgiler veren TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Bu futbol toprağı bereketli ilimiz, amatör futbolunda 'Bismillah' diyerek sahalara iniyoruz. Küçük Dev Adamlar(2009) Mini Minikler(2010) ve Süper Mini Minikler(2011-2012) doğumlular ligi başlıyor. 

Son gün 15 Haziran
Özbulut ayrıca, "Bu liglere katılacak takımlarımızın 15 Haziran Salı gününe kadar katılacakları kategorilere göre takım isimlerini yazdırmaları önemle arz olur. Lütfen müsabakalar yoğun bir takvim içinde oynanacağı için yaş grubuna uygun oyuncuların kategorisine katılmanız önemle arz olunur. Müsabakalar 25 Haziran'da başlayacak. Tüm müsabakalar diğer sahalar bakımda olacağı için İlkadım Suni Çim sahada oynanacaktır. Resimli nüfus cüzdanı olmayan sporcularımızın bir an önce kimliklerini yenilemeleri gerekmektedir" dedi. 

Turnuva Görseli

Turnuva

0 Yorum

Yorum Yap