SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 10:06
Samsun TOHM mindere çıktı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TOHM judo takımı 2022 sezonu hazırlıklarına başladı. Katıldıkları uluslararası şampiyonada birçok başarıya imza atan ekibin hedefi madalyalara ambargo koymak. 

Yeni isimler kadroya katıldı

Samsun TOHM'da çalışmalar başladı. Pandemi süreci ardından 2 yıldır sporcu alımı yapılamayan TOHM'da yeni sporcular yapılan seçmelerin ardından kadroya dahil oldu. Kayıp zamanın telafisi peşine düşen teknik heyet ve sporcular katılacakları şampiyonada altın madalya peşinde olacak. Ayrıca, 5–6 yıldır TOHM’ da yetişen ve üst kategorilere terfi eden eski kadroda bulunan sporcular, genç ve büyük milli takımlarda madalya için savaş verecek

Samsun TOHM hazır

TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu ve antrenörler Furkan Othan, Erkut Şahin, Dilgam Aliyev, "Yeni sezonda, başarılarımızı devam ettirmek tek hedefimiz. Çalışmalarımız kondisyon ve özel hazırlık etabı ile sporcularımızı müsabakalara hazır hale getirecek şekilde devam edecek. Ulusal şampiyonaların ardından ise Uluslararası hazırlıklarımız hız kazanacak. Dileğimiz, Ulusal ve Uluslararası sürecin pandemi nedeni ile tekrar kesintiye uğramadan devam etmesidir" diye konuştu.

 

0 Yorum

Yorum Yap