• Samsun
  • Son Güncelleme 22:43
Samsun derbisini 'Büyükşehir' kazandı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun derbisinde Karasamsun FK ile karşılaşan Büyükşehir Belediyespor rakibini kaptan Sönmez'in attığı golle 1-0 mağlup etti. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. haftasında Samsun Büyükşehir Belediyespor Samsun derbisinde Karasamsunspor FK'yı konuk etti. İlkadım Derebahçe Stadyumu'nda oynanan maçtan Büyükşehir Belediyespor kaptan Sönmez'in attığı tek golle 1-0 galip ayrıldı. 

Samsun derbisine her iki takım kontrollü futbolla başladı. İlk yarıda buldukları gol pozisyonlarından yararlanamayan Büyükşehir Belediyespor ve Karasamsunspor FK soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci 45 dakikada Büyükşehir Belediyespor gol bulma yollarına gitti. 70. dakikada rakip kaleye tehlikeli gelen Mavi-Beyazlı ekip ceza sahası içerisinde Sönmez'in vuruşunda aradığı golü buldu ve 1-0 öne geçti. Maçın geriye kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsun Büyükşehir Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Samsun derbisini Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili  Nihat SoğukBüyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Süleyman Demirtaş ile Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'de izledi.

 

0 Yorum

Yorum Yap