• Samsun
  • Son Güncelleme 19:17
Samsun Büyükşehir'de dev turnuva başlıyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi 2'nci Birimler Arası Spor Turnuvaları bugün başlıyor. 4 branşta yapılacak turnuvalar nefesleri kesecek. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen '2'nci Birimler Arası Spor Turnuvaları' bugün başlıyor. 4 branşta yapılacak olan turnuvalar sonunda dereceye girecek takım ve bireysel sporcular kupalarına kavuşacak. 

4 branşta yapılacak

Spor turnuvasının futbol kategorisinde 25 takım, voleybolda 8 takım mücadele edecek. Masa tenisi ve Satranç branşları bireysel olarak yapılacak olup, Masa tenisi turnuvasında 39 oyuncu, Satranç turnuvasında ise 12 oyuncu mücadele boy gösterecek. Dev turnuvada ise güvenlik ve sağlık tedbirleri Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşecek. Geniş katılıma sahne olan futbol kategorisi 5 gruptan oluşacak. Her takım grubunda 4 maç yapacak. Tüm gruplarda toplam 50 maç oynanacak ve finalde dahil 58 maç sonucunda turnuva sona erecektir. Turnuvada amaç birlik ve beraberliği pekiştirmek, ekip ruhunu oluşturmak ve çalışan personelin motivasyonunu arttırmak olacak. 

Bu maç kaçmaz 

Anakent Spor Tesisleri'nde oynanacak futbol turnuvasının açılış maçında Özel Kalem Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler takımı karşı karşıya gelecek. Saat 17.00'da başlayacak müsabakalarda hakem atamaları İl hakem kurulu tarafından sağlanacak.

0 Yorum

Yorum Yap