• Samsun
  • Son Güncelleme 23:15
Samsun amatörüne müjde... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, SBB TV'de yayınlanan '55. Dakika' spor programında Samsun amatör camiasına müjdeyi verdi.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Samsun amatörüne müjdeyi verdi. Salı akşamları SBB TV'de yayınlanan sevilen spor programı '55. Dakika'nın' konuğu olan Başkan Aydın, "Amatör camiamıza Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'in büyük katkılarıyla 3 yeni futbol sahası kazandırıyoruz" dedi. 

Aydın müjdeleri sıraladı

Müjdeleri peş peşe sıralayan Şener Aydın, "Futbol anlamında son 5 yılın en başarılı şehri Samsun olmuştur. Bu TFF'nin sitesinde de yer almaktadır. Hafta sonu futbolseverlerin merakla beklediği Süper Amatör Ligi'ni de başlatacağız. Spor anlamında biz ASKF, TÜFAD ve TFF İl Temsilciliği olarak hazırız" diye konuştu. 

5 adet sahamız olacak

Başkan Aydın ayrıca, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, bizlere her fırsatta destek olmaya devam ediyor. 3 yeni sahayı Samsun'a kazandırıyoruz, yıl sonuna kadar inşallah şehir merkezinde tamamlanmış 5 adet futbol sahamız olacak. Derebahçe Stadı zemini suni çime dönüşecek ve Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni bir çalışma uygulanacak. Birkaç ay sonra şehirde bu yatırımlar tamamlandığında farklı bir hava esmiş olacak" dedi.

 

Başkan Demir’den para yardımı

Başkan Demir'in bunlarla sınırlı kalmadığını ifade eden Aydın, "Başkanımız Mustafa Demir, önümüzdeki haftalarda rakamı yüksek bir miktarda amatör spor kulüplerimize para yardımı da  yapacak. Kendisine bu desteklerden dolayı kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyoruz" 

 

 

 

 

 

3 Yorum

  • BİROL KAYA Görseli

    BİROL KAYA, 27.11.2021 17:30

    SAMSUN NERDE TESİS ŞANPİYONU BİZ BAŞKA YERDEMİ YAŞIYORUZ BUNDAN SONRA BÜYÜK ŞEHİR YAPARSA YAPAR SİZ KENDİNİZE MAL ETMEYİN

  • BİROL KAYA Görseli

    BİROL KAYA, 27.11.2021 17:28

    SENELERDİR GÖREV YAPIYORSUNUZ SAMSUNA HİÇBİRŞEY KAZANDIRMADINIZ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN ARKASINA SIĞINMAYIN

  • BİROL KAYA Görseli

    BİROL KAYA, 27.11.2021 17:26

    SİZ NERDE YAŞIYORSUNUZ GİDİN GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNÜN DERELER FUTBOL SAHASINA GÖRÜRSÜNÜZ 4(dört )TAKIM BİRDEN ÇALIŞIYOR SENELERDİR GÖREV YAPIYORSUNUZ.

Yorum Yap