SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 20:46
Şampiyonluk kupası Başkan Demir'de... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Süper Lig'e 11 yıl sonra yükselen Yılport Samsunspor'da İcra Kurulu Üyeleri Soner Soykan ve Suat Çakır, şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e getirdi. 

Yılport Samsunspor'da kupalı ziyaretler sürüyor. 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Kırmızı-Beyazlılar'da İcra Kurulu Üyeleri Soner Soykan ve Suat Çakır, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti. 

Şampiyonluk kupasını getiren Kırmızı-Beyazlı yöneticiler Başkan Mustafa Demir'e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Başkan Demir'e teşekkür
Yöneticiler Soner Soykan ve Suat Çakır, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, bizlerden sezon başından bu yana desteklerini hiç esirgemedi. İhtiyacımız olduğu an da isteklerimiz gerçekleşti. Bizde şampiyonluk kupasını başkanımıza getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Yürekten kutluyorum"
Başkan Mustafa Demir'de, "Şampiyonluk kupasını görmek çok güzel bir duygu. Şehrimizin markası takımımız hak ettiği yere Süper Lig'e adından söz ettirerek yükseldi. Başkan Yüksel Yıldırım, yöneticilerimizi, hocamızı, teknik ekibi ve oyuncuları yürekten kutluyorum. Süper Lig'de de Samsunspor'umuzdan güzel başarılar bekliyoruz" diye konuştu.  


 


 

0 Yorum

Yorum Yap