SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:31
Şampiyonlardan Romatem'e ziyaret... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda elde ettiği madalyalar ile takım halinde Türkiye Şampiyonu olan ve bir ilke imza atan Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı sponsor Romatem Hastaneleri'ni ziyaret etti. 

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen ve 550 sporcunun yer aldığı U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'na Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı damgasını vurmuştu. 

Turnuvada takım halinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu olan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Samsun'da bir ilke imza attı. İlk kez bir takım güreş kategorisinde Samsun'da takım halinde dereceler elde etti. 

Elde ettikleri başarılar ile Samsun'un gururları olan güreş takımı Romatem Hastaneleri'ni ziyaret etti. Burada Romatem Hastaneleri Genel Müdürü Temel Uzlu ve Uzm Dr. Orhan Akdeniz ile bir araya gelen şampiyonlar başarıya giden yolda yaşadıklarını anlattı. 

Uzlu teşekkür etti

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Genel Müdür Temel Uzlu, "Romatem olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin geleceği adına sizler bizler için önemlisiniz. Güreş kategorisinde elde ettiğiniz başarılar bizler çok gururlandırdı. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.  

Ziyarette Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş'ta yer aldı.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap