• Samsun
  • Son Güncelleme 12:39
Şampiyon Samulaş Güvenlik Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Geleneksel 2'nci Birimler Arası Futbol Turnuvası oynanan final maçının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel 2'nci Birimler Arası Futbol Turnuvası oynanan final maçının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu.

375 personelden oluşan 25 takımın yer aldığı dev turnuvada fair-play ruhu esti. 58 müsabakanın oynandığı turnuvanın finalinde Samulaş Güvenlik takımı ile Sosyal Hizmetler karşı karşıya geldi. Nefes kesen finalde Samulaş ekibi rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu. 

Daire Başkanlıkları, Müdürlükler ve İştirak Şirketleri arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek ve pekiştirmek adına yapılan renkli turnuvanın ödül töreninde ilk 4 içerisinde giren takımlar ödüllerine kavuştu. 

Kupa Başkan Demir'den

Yapılan ödül töreninde şampiyon olan Samulaş Güvenlik takımına kupasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir takdim etti. İkinci olan Sosyal Hizmetler ekibine kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Şenol Yıldız ve Metin Köksal verdi. Üçüncü olan Yol Bakım Onarım takımına kupasını Yol Bakım Onarım Daire Başkanı Ahmet Bayır ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Öztürk verdi. Yine turnuvada dördüncü olan Makine İkmal ekibine madalyalarını Makine İkmal Daire Başkanı Savaş Kaygusuz ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Ergün takdim etti.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap