• Samsun
  • Son Güncelleme 15:33
Şampiyon Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Genç Kızlar Futbol Türkiye Finalleri'nde Diyarbakır Spor Lisesi ile karşılaşan ve rakibini 2-0'lık skorla devirmeyi başaran Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Türkiye şampiyonu oldu. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Türkiye Final müsabakaları 16 okul takımı ve 352 sporcunun katılımı ile Rize’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Genç Kızlar kategorisi karşılaşmaları sonucunda finale kalan Diyarbakır Spor Lisesi ve Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi müsabakasında kıyasıya mücadelenin sonunda şampiyon Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oldu. 
Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Ateş, “Çok çalıştık, çok emek verdik. Harika bir organizasyon. Çocuklarımız da çok uğraştılar. İlk defa okulumuz adına bir alanda Türkiye şampiyonu olduk. Kızlarımın hepsinin alnından öpüyorum. Kızlarım her şeyi başardılar” dedi. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'da, şampiyon olan sporcuları sosyal medya hesabından yayınladığı videolu paylaşım ile kutladı. 

0 Yorum

Yorum Yap