• Samsun
  • Son Güncelleme 04:27
Şampiyon Efsane 9.15 Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvası oynanan final maçları sonrası yapılan törenle son buldu. 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şubesi’nin her ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Canik Dereler Suni Çim Saha'da oynanan final maçlarının ardından Efsane 9.15 takımı şampiyon oldu. Adaygücü ikinci, Bariz Gol Şansı takımı üçüncü ve Düdükspor dördüncü oldu. Maçların ardından düzenlenen törenle takımlara ödülleri takdim edildi. 

Kupa Başkan Demir'den 

Ödül törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Canik İlçe Müdürü Osman Abanoz, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşgun, Samsun İl Hakem Kurulu Üyeleri, gözlemciler, hakemler ve aileleri katıldı. Takımlar kupalarına protokol üyelerinin ellerinden aldı. 

Çiçek tebrik etti

Turnuvanın hakemlerin kaynaşması açısından çok önemli olduğunu söyleyen TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, “Turnuvada yer alan tüm paydaşlarımızı kattıkları değer ve heyecan nedeniyle teşekkür ederiz. Turnuvada dereceye giren takımları tebrik ediyorum. Centilmence geçen maçlar için takımlarda yer alan tüm hakem arkadaşlarımıza ise ayrıca teşekkür ediyorum. TFFHGD Samsun Şubesi olarak sosyal etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu. 


 

0 Yorum

Yorum Yap