SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:03
Recep Sermet Boyar, "Samsun derbisine hazırız" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Sorumlu Recep Sermet Boyar, "Karamsamsunspor ile 9 puanlık bir maça çıkacağız. Derbiden galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup müsabakaları pazar günü kaldığı yerden başlayacak. Deprem felaketi sonrası ara verilen liglerde heyecan devam edecek. 

Samsun sıralamasında üst sıraları hedefleyen Büyükşehir Belediyespor, Samsun derbisinde pazar günü Karasamsunspor FK ile karşı karşıya gelecek. Rakibinden 4 puan geride olan Mavi-Beyazlılar, bu kritik maçtan galibiyetle ayrılıp farkı 1'e indirmenin peşinde. 

Parola galibiyet

Zorlu maç öncesi açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Recep Sermet Boyar, "Samsun derbisinde Karasamsunspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin 4 puan gerisindeyiz, biz 90 dakikadan galibiyetle ayrılıp farkı 1'e indirmek istiyoruz. Samsun takımları arasındaki sıralama açısından önemli bir maç. Galibiyetten başka düşüncemiz yok. Bizim için 9 puanlık bir müsabaka olacak. Tam kadro olarak bu 90 dakikaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu. 


 

0 Yorum

Yorum Yap