• Samsun
  • Son Güncelleme 12:36
Olmayınca olmuyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, Bandırmaspor deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Kırmızı-Beyazlılar penaltı atışından ve net gol pozisyonlarından yararlanamayarak evine 1 puanla döndü.

Spor Toto 1. Lig 7. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan Kırmızı-Beyazlı ekip 0-0 golsüz eşitlikle ayrıldı. Tangue ile penaltı atışını değerlendiremeyen Samsunspor sayısız gol pozisyonları da harcadı. 

Maça kontrollü futbolla başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Kadem Harris ile bulduğu gol pozsiyonlarında direğe takıldı. 44.dakikada ise Tanque'nin golü ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Bu devrede ayrıca Yusuf Abdioğlu ve Mücahit Albayrak sakatlanarak oyundan alındılar. 

İlk devresi 0-0 golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Samsunspor, Bandırmaspor kalesinde daha etkiliydi. Kırmızı-Beyazlılar, dakikalar 60'ı gösterdiğinde penaltı kazandı. Topun başına geçen Tanque topu auta gönderdi. Kalan sürede kontraataklarla galibiyet golü arayan kırmızı beyazlılar, bu düşüncesinde başarılı olamayınca sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı. Samsunspor, bu beraberlikle ligde puanını 10'a yükseltti. 

0 Yorum

Yorum Yap