SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 20:18
Milli takımda 'Büyükşehir' rüzgarı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları Defne Ilgın Koçak ve Aysu Arslan, Badminton milli takımında önemli başarılara imza attı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları madalya koleksiyonlarını genişletmeye devam ediyor. 24-26 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb'te yapılan U15 8th LI-NING Zagreb Youth Open Badminton Puan Turnuvası'nda Ay-Yıldızlı formayla boy gösteren Defne Ilgın Koçak ve Aysu Arslan 3 madalya kazanma başarısı gösterdi.

Büyükşehir'den 3 madalya

Turnuvada rakiplerini geride bırakan Defne Ilgın Koçak, tek ve çift bayanlarda kategorisinde 3'ncülük madalyası elde etti. Yine aynı şampiyonada Aysu Arslan çift bayanlarda 3'ncü olarak toplamda 3 madalya ile Samsun'a döndü. 

Demirtaş: 'Gurur duyduk'

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, "Desteklenen her sporcu başarıya koşuyor. Bizde yetenekli gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. U15 8th LI-NING Zagreb Youth Open Badminton Puan Turnuvası'nda milli formayla ter döken belediyemiz sporcuları Defne Ilgın Koçak ve Aysu Arslan, madalya kazanma başarısı gösterdi. Kendilerini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

 

0 Yorum

Yorum Yap