SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:12
Mehmet Altıparmak: 'Taraftarımız bize biz onlara hasret kaldık' Görseli
SPOR

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Fikstür çekimi sonrası rakip kim olursa olsun ilk maçımızı evimizde taraftarımızın önünde oynamak istiyoruz. Taraftarımız bize, biz onlara hasret kaldık" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak devam eden Erciyes kampı hakkında açıklamalarda bulundu. Kampa geldikleri günden bu yana günde çift mesai yaptıklarını belirten Altıparmak, "Kampımız çok verimli geçiyor. İlk günden bu yana takım olarak yoğun mesai harcıyoruz. Takımımız hem kondisyon hemde birlik beraberlik anlamında  güzel geçiyor. Oyuncuların performansları üst düzeyde, bu da biz teknik ekibi memnun ediyor. Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağımız hazırlık maçının ardından 18 Temmuz'da kamp sona erecek ve 3 günlük izne çıkacağız" dedi.

Tomane gayet iyi 

Golcü oyuncu Tomane'nin de kampa katıldığını dile getiren Mehmet Altıparmak, "Tomane'de aramıza katılan isim oldu. Kendisi belirlenen çalışma takvimini uyguluyor. Yapılan testlerden başarıyla geçti, sağlık durumu iyi. İnşallah yeni sezonda ondan çok faydalanacağız" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam ayrıca, "Fikstür çekimi sonrası rakip kim olursa olsun ilk maçımızı evimizde taraftarımızın önünde oynamak istiyoruz. Onlar bize, biz onlara hasret kaldık" dedi.

Tomane testlerden geçti Görseli

Tomane testlerden geçti

0 Yorum

Yorum Yap