SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:20
Mahallede maç var... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Tüm Türkiye’de eş zamanlı start alan 'Mahallede Maç Var' müsabakaları Samsun'da 20 Şubat’ta başladı. Etkinlik; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında düzenleniyor.

23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliğinin açılışı 20 Şubat tarihinde tüm yurtta eşzamanlı gerçekleşti. Etkinliğin amacı; Her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yaymak.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, TFF, ASKF ve TFF futbol il temsilciliği tarafından organize edilen turnuvada 2009, 2010 ve 2011 doğumlu sporcular yer alıyor. Organizasyonda 64 erkek 9 kız sporcu mücadele ediyor. Müsabakalar İlkadım Okçuluk Tesisleri suni çim sahada dört grupta oynanacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, tüm sporculara başarılar diledi. Kasapoğlu, “Organizasyonda 64 erkek 9 kız olmak üzere 73 minik yürek dereceye girmek için ter dökecek. Futbol şenliğinin yaşanacağı turnuvada tüm takımlara ve minik sporcularımıza başarı dileriz” dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap