• Samsun
  • Son Güncelleme 13:32
Lideri devirdik... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibine sahasında ilk yenilgisini tattırdı. Kırmızı beyazlı ekip Eyüpspor'u Zeki, Tanque, Laura ve Ahmet Sagat'ın golleriyle 4-1 mağlup etti. 

 

Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, şampiyonluk yarışında ki en önemli rakibi Eyüpspor deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-1'lik skorla tamamladı. Eyüp Stadı'nda oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar iyi başladı. İlk çeyrekte temposunu artıran Samsunspor, Laura'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda Zeki topu ağlara yolladı. (1-0) Kırmızı beyazlılar, gol sevincinden 1 dakika sonra Eyüpspor da Sinan attığı golle skora denge getirdi. Ve kalan sürede başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1 beraberlikle sona erdi. 

Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ikinci devresine kontrollü başladı. Rakibin ilk dakikalardaki baskısını başarılı bir şekilde savuran Samsunspor, kontrollü olarak Eyüpspor kalesine yüklenmeye başladı. Özellikle Morkye Fofana ve Laura ile hücumsal anlamda rakip savunmaya zor anlar yaşatan kırmızı beyazlılar, 65.dakikada Tanque ile 2-1'i yakaladı. Sonra ki süreçte oyunsal olarakta üstünlüğü sağlayan Samsunspor, Laura ve Ahmet Sağat'ın golleriyle sahadan 4-1 galip ayrıldı. 

0 Yorum

Yorum Yap